Saturday, 31 March 2012

English Camp Sem 2


Assalamualaikum ^_^ 

   Hai sume.. akhirnyer.. english camp habis.. officially sem 2 pun telah tamat..hoho..alhamdulillah.. semuanya berjalan dgn lancar.. penat memg penat tp ida tetibe rse nk sgt supye wktu tu diputarkan kembali.. rindu sgt dgn ahli kumpulan.. kak athirah, kak wawa, kak mary, mira, nasha, yan ngan pika.. banyak pengalaman y ida dapat dr cni.. alhamdulillah juga kerna ida mendapat ahli kumpulan y sgt baik..! plus, ida dapat rapat dengan senior yang ada dalam kumpulan ida ni.. jadi, kurg sikit perasaan antara junior dan senior, tetapi perasaan hormat tu masih ada lagi.. eee..memang rindu giler la dengan dorang.. lebih2 lagi dengan kak athirah, kak wawa ngan kak mary.. dsebabkan hasil buah fikiran dorang kumpulan BIZARRE ni dpt bergerak dgn lebih bgus dan bersemangat =) sush la nk ckp bnyk2.. mari kite tengok gambar sepanjang ida kat english camp ni ea..

yang ni masa ida kat rumah anak2 yatim darul akhyar.. betapa banyak nyer air mata ku menitis mase ni..huhu.. tp xpela, bnyk jgk pengalaman y ida dapat dr sini =) 


Yang ni pulak kat balai bomba dengan ahli kumpulan ku ^_^
Tengok la.. dengar pegawai bomba uh bagi ceramah pai tertido2 ni..pastu sempat pulak dorang ni menyenap diriku ini y tgh lena di ulit mimpi..hihi..

Ni gambar time 1st sekali menjejakkan kaki di Gem Beach Resort utk wat activity outdoor =)

Tu dia pentas kami ~

Saya di bilik penginapan sambil menghadap ke laut y sangat menenangkan =)

Ni la gabungan Bizarre dan Gigs untuk malam Fairytale =)


Jadi, ida di sini ingin menyusun sepuluh jari kepada ahli kumpulan BIZARRE jika ada yang terasa hati dengan sikap atau percakapan ida selama ida berada di dalam kumpulan ni.. ape2 pun kumpulan ni memang best sgt2..memang bnyk have fun dengan korang semua.. ida sayang sgt2 kat korang.. lepas ni, xtw la dapat jumpe lagi ke tak dengan senior sebab dorang da g praktikal da sem depan. ape2 pun, all the best =) sume kenangan ni ida xkan lupekan sampai bila2..

SAYA SAYANG MEREKA =) 


       Hari pun da larut malam.. ida pun da penat..nak tidur..selamat malam semua..

Sekian.. Wasalam~

No comments:

Post a Comment