Thursday, 8 March 2012

MASUM Olahraga UTM Skudai

Assalamualaikum..

Hai semua ^____^ lama nyer xupdate blog ni.. fuh fuh fuh.. berhabuk da ni.. maaf ea.. disebabkan terlalu banyak kesibukan yang melanda diri ini.. huhu.. ok, nak cerita ni.. minggu lepas ida g 
UTM Skudai.. ader event MASUM kat situ.. dari 29hb Feb sehingga 4hb Mac dan untuk pengetahuan semua, ida masuk acara jalan kaki 5000 m a.k.a 5 km mewakili U ida sendri iaitu Unisza .. dlm erti yang sama 12 pusingan stadium tuh la.. fuh.. memg penat la.. 1st round rase nak quit jer bab lawan dengan sume atlet2 malaysia.. tp ida tetap kuatkan semangat ni :) erm..10 org y participate dalam acara tu...tp awl2 lg 2 org peserta da tarik diri.. hihi.. jd dr 10 org peserta berkurang menjadi 8 orang peserta.. dalam hati rase cam ader can la nak menang..hahaha.. perasan -_-'' ok.. mari kita tengok gambar2 selama 4 hari ida ader kat sana ea..

ni tempat kitorang sepasukan stay.. kat Taman Universiti, Skudai.

kami semua bersama coach kat stadium ^_^


ni la antre atlet2 lelaki pasukan kami.. 

part ni paling best sebab nama saya ader kat screen tu.. huhu.. bangga giler! ^_^

y ni plak di ambil selepas abis acara sy..walaupun xdapat pingat tapi saya puas!ni  ondway nk balik hotel..huh.. penat2 =D


lastly, ni gambar time kitorang nk balik.. balik ke terengganu semula.. waa.. sedih n i really2 miss this moment right now! ='(

ok..tu je.. tapi sebenarnyer ader 1 gmbr lg, di mana sy ter 'crush' dgn seseorg dr pasukan tu.. ntah la.. pai terbawa2 dlm mimpi sebab teringatkan dyer ni.. ape pun, sekarang ni, lpas MASUM tu kami trus lost contact.. erm.. ni la dyer org nyer..

i don't know why but until now, i'm still thinking of him.. there is something special about him.. ^_^

ape2 pun, tu sume hnya lah kisah 'crush' ku semasa olahraga ^_^ hanya crash je ea.. xde timbul soal cintan cintun ni..jgn lepas ni jd kontroversi pulak.. ngeee~

eh eh.. 1 lg tertinggal..


tx dekat mamat ni la, name dyer Faiz sebab dyer la y jd photographer selama kitorang kat sana.. hihi.. tx Iz ^_^

Itu sahaja lah kisah mengenai MASUM.. kemenangan, kekalahan, ke 'crush' an, sumenye menjadi kenangan y sentiasa kekal abadi di dalam hati ini.. itu shja.. terima kasih kerna sudi membaca post ini.. 

sekian.. wasalam.. ^____^



No comments:

Post a Comment