Friday, 16 March 2012

Single ^_^

Assalamualaikum para pembaca semua ^_^

  Malam ni sunyi.. disebabkan kesunyian tu ida mengisi masa kesunyian ida ni dengan mengupdate blog kesayangan ida ni lg =) ok.. nampak kn tajuk di atas tu, ni mesti ada berkaitan dgn awk2 semua yg tengah single jgk kan ?



eerr..orang lain semua ada Couple ? tpi Saya ?  ( eleh , awk lupa ke ? Allah kan ada ) hmm .. betul tu..kadang2 kita rasa kita nie bersendirian je..takde sape..tpi awk lupa , Allah tu sentiasa ada buat kita :')

Kita je..yg kadang2 terlalu sombong dgn Allah.. ( fikirkan lah ) Ada awk bersyukur dgn pemberian Allah ? ada awk berterima kasih dgn Allah ? ( kalau takda..berubah.. ^_^ Allah tu maha Pengampun )

Okayyss..get back to the Real Topic.. :D ( Sebenarnyer paling suke Part nie )



awk , tak payah lah bersedih kalau awk tu Single..bukannyer hancur pun kehidupan awk.. Awk masih ada Allah , Family dan Kawan2 yg selalu Support awk kan .. ( jgn lupa tu ) ^_^

(okayy part nie utk bakal2 suami pulak ? eerr =="" Kira mcm tu laa.. ) 

encem kan?? hihihi.. ^_^
Wahai lelaki2 sekalian ( ecehh ) jgnlah buat kaum2 Perempuan ni jatuh hati dgn kata2 awk.. Jangan nak bermadah2 sgt laa kan...Kalau awk betul2 sayangkan Dia..Just masuk meminang ^_^ kan lagi elok ? Perhubungan dibina atas ikatan yg Sah :D

I Just wanna love you in the Halal way ^_^




 Amacam ? awk faham kan ?? Heee ~ Saya harap bakal suami saya seorang yg Taat kepada Allah..dan Boleh membimbing saya (ecehh , muka dah blushing niee )

oke..
itu sahaja untuk awk Semua ! Salam sayang dri saya Siti Nurhidayah Omar..
Andai terkasar bahasa , Harap sudi memaafkan .. Dan Terima Kasih kerana Sudi membaca ^_^


Sekian. Wasalam..

No comments:

Post a Comment